Billede

Innersense - Styling Lotion - Quiet Calm Curl Control

208,00 DKK
| Optjen 208 point Læs mere

Sæt på ønskeseddel

Gratis fragt over 299 kr.

Levering 1 - 2 hverdage

  • Fragt fra 29 kr. 
    • Gratis fragt på ordrer over 299 kr.
  • 30 dages fuld returret
    • Vi bytter med et smil

Om produktet

I CREATE MY LIFE FULL OF PEACE AND BALANCE.

Tilfør fugt og karakter til krøllerne, få styr på flyvske lokker og udglat håret med denne stylingcreme fremstillet med en blanding af økologisk certificeret sheasmør, risklidolie og rooibos te. En lækker buket af økologisk certificeret appelsinblomstolie og frangipani giver en behagelig fornemmelse af ro og balance.

Virker godt til alle hårtyper.

Anvendelse: Tag en dyb indånding og fordel nænsomt Quiet Calm Curl Control jævnt ud i krøllerne, mens de er fugtige efter vask. Brug fingrene til forsigtigt at adskille og forme krøllerne til ønsket stil, og tilføj mere produkt efter behov. For mere definerede krøller kan de diffunderes eller du kan lade håret lufttørre. Med en føntørrer og Quiet Calm Curl Control kan du ligeledes glatte håret.

Vigtigste ingredienser:
Sheasmør — definerer og intensiverer naturligt krøller og bølger i håret. Virker blødgørende og fugtgivende. Giver optimalt hold på krøllerne.
Appelsinblomstolie — definerer og intensiverer krøller og bølger, mens det giver en harmonisk og naturlig aromatisk topnote.
Rooibos te — indeholder 50 gange flere antioxidanter end grøn te - bidrager med helende kræfter og anti-aging egenskaber.
Risklidolie og havrekerneekstrakt – fugter og styrker naturligt hår, glatter og blødgør neglebånd, forbedrer elasticiteten og hjælper med at kontrollere kruset hår. Ved hjælp af et højt indhold af antioxidanter neutraliseres de frie radikaler synlige alderstegn nedtones.

Indhold: 295 ml