Billede

Jorgobé - Gaveæske

374,40
468,00 DKK
20%
| Optjen 374 point Læs mere

Sæt på ønskeseddel

Gratis fragt over 299 kr.

Levering 1 - 2 hverdage

  • Fragt fra 29 kr. 
    • Gratis fragt på ordrer over 299 kr.
  • 30 dages fuld returret
    • Vi bytter med et smil

Om produktet

Denne fine gaveæske består af:


1 x Jorgobé Refreshing Scrub Mask 100 ml


Jorgobé Refreshing Scrub Mask er et særligt 2-i-1 renseprodukt, der fungerer som en opfriskende ansigtspeeling og en dybderensende ansigtsmaske. Den multifunktionelle anvendelse gør det lettere at slippe af med fedtet og uren hud, fordi man kun skal igennem én renseproces. Den unikke formel er baseret på det bedste fra naturen; sorte Jojoba-peeling-kugler, der fjerner døde hudceller, fedtstoffer og urenheder samt Abrikoskerneolie og Sheasmør, som er med til at beskytte huden under peelingen. Din hud efterlades ren, blød og med en opfrisket følelse.


1 x Jorgobé The Original Black Peel Off Mask 100 ml


Jorgobé The Original Black Peel Off Mask renser porerne i dybden, reducerer hudens overskydende fedtproduktion og forebygger nye hudorme. Den unikke formel er baseret på det bedste fra naturen; rensende Sort Kaolinler, Egetræskul og beroligende Planteekstrakter. Den danskproducerede ansigtsmaske virker ved at binde sig effektivt til tilstoppede porer, hudorme, døde hudceller og andre urenheder, som forsigtigt trækkes af hudens overflade, når masken fjernes. Beroligende planteekstrakter hjælper huden med at genvinde sin naturlige balance, så den efterlades blød og med tydeligt rensede porer.


1 x Jorgobé White Tea Balancing Cream 50 ml


Jorgobé White Tea Balancing Cream er en prisvindende og multifunktionel creme til alle hudtyper. Cremen kan både anvendes som en fugtgivende dagcreme, en korrigerende natcreme og en intensiv fugtmaske. Den intelligente formel er udviklet til at regulere hudtypen, så fedtet hud får nedsat talgproduktionen over tid, mens tør hud får tilført mere dybdegående fugt. Det patenterede palmefrugtekstrakt Regu®-Seb hjælper huden med at genfinde sin naturlige balance. Jojobaolie giver fugt og beskytter mod udtørring, mens Argan- og Sesamolie virker blødgørende og giver huden næring. Lakridsrod, Sukkerroe og Rosmarin ensarter hudtonen, og Hvid Te beskytter mod for tidlig ældning.


Gaveæsken har en værdi af 564 kr.