Kalklitir - Kalkmaling Carrera

349,30
499,00 DKK
30%

Gratis fragt over 499 kr.

Levering 1 - 2 hverdage

  • Fragt fra 25 kr. 
    • Gratis fragt på ordrer over 499 kr.
  • 30 dages fuld returret
    • Vi bytter med et smil

Om produktet

Carrera er en smuk, hvid farve med et hint af en grå undertone. Kalklitir kalkmaling giver et råt og lækkert look med en mat finish. Kalklitir stammer fra Island og er en blanding af kalk, pigmenter og vand. Kalklitir er et naturprodukt og måske endda, en af de mest miljøvenlige af slagsen.


Kalklitir er pakket i smukke 1kg poser, som du blander op med 1,7 liter vand. Efter blandingen har du ca 2 l. kalkmaling, som rækker til ca. 6-8 m2 to gange (Kalklitir anbefaler at du maler et område 2 gange for det optimale resultat). Du kan bruge malingen både indenfor, udenfor og på møbler. For at opnå den flotte effekt som du ser på billedet og i videoen, er det vigtigt at du maler med en pensel og ikke en rulle. Du kan male ovenpå beton, tapet, malede vægge og træ, dog ikke ovenpå vandafvisende flader. Hvis du skal male på en overflade med vandafvisende maling eller andet, skal du starte med en akryl grunder (læs vores FAQ på bloggen - link nedenfor).


Indhold: 1 kg kalkmaling


Farve: Carrera


Se hvordan du maler med Kalklitir kalkmaling på linket her: https://vimeo.com/392321


Instruktionsvideo med X-strokes: https://vimeo.com/111414642


Vil du gerne vide endnu mere om Kalklitir, hvordan du gør, hvilket underlag du kan male på og hvad du behøver af tilbehør? Så klik her


Klik her hvis du vil se mere om hvordan du maler væggen med Kalklitir


Klik her hvis du vil se hvordan du maler dine møbler med Kalklitir