Viskestykker

Se mere Køb
Se mere Køb
Se mere Køb
Se mere Køb
Se mere Køb
Se mere Køb

Viskestykker 

De hænger fremme i dit køkken, og du har fat i dem dagligt. Så du kan lige så godt alliere dig med nogle smukke viskestykker. Hos Cahetu har vi et stort udvalg i flere forskellige stilarter, så du kan helt sikkert finde nogen, som både passer til dig og dit køkken.

Knald på farverne hos HAY

Hos HAY forstår man at lege med farverne så vi alle sammen får lyst til at tilføre lidt mere farve til vores hjem. Det gælder alle tekstiler – og selvfølgelig også HAY viskestykkerne. HAY har skabt fem sæt med to viskestykker i hver – alle i de smukkeste farvekombinationer.

Bring naturen ind i køkkenet med By Nord

By Nord viderefører de smukke prints fra naturen til deres viskestykker på smukkeste vis. Du kan vælge de klassiske dyremotiver eller gå efter motiver, som for eksempel brød, valnødder eller vagtelæg.

Grafisk minimalisme hos Louise Roe

Med sikker hånd viser Louise Roe os, hvordan viskestykker kan være enkle og grafiske på samme tid. Hendes viskestykker med porcelæn i sort og hvid er helt enkle men alligevel finulige med det fine køkkenmotiv. Seneste skud på stammen er fire viskestykker med grafisk mønster – også i sort og hvid. Louise Roe viskestykker er et hit hos dem, som holder af det minimalistiske udtryk.

Viskestykker fra Ferm Living

Også Ferm Living leverer smukke viskestykker. Viskestykkerne kommer med de velkendte grafiske figurer som firkanter og cirkler, som er så typiske for Ferm Living. Derudover har de lavet et smart sæt med syv viskestykker, så der er ét til hver dag. På den måde sikrer du dig, at du får skiftet viskestykket hver dag.

Hos Cahetu synes vi, det er luksus at kunne tage opvasken med et smukt designerviskestykke. Hvem siger det skal være en kedelig tjans? Samtidig er de flotte og dekorative i køkkenet og behøver ikke at blive pakket væk i en krog.