Kreafunk - Amove - trådløs dock - hvid

749,00 DKK
Dette produkt er udgået af vores sortiment. Kontakt os gerne for andre forslag eller find selv inspiration her på shoppen.

Gratis fragt over 499 kr.

Levering 1 - 2 hverdage

  • Fragt fra 25 kr. 
    • Gratis fragt på ordrer over 499 kr.
  • 30 dages fuld returret
    • Vi bytter med et smil

Om produktet

Amove i indbydende hvid - byd velkommen til din nye bedste ven. Amove er et stykke lækkert design - rund på hjørnerne og med lækker musik ud af højtaleren.

Hvordan virker den: Du trykker på on/off knappen. Tænder for Bluetooth på din smartphone. Der kommer et lille bip fra Amove og derefter er din smartphone og Amove forbundet og musikken kan begynde. Brug Itunes, Spotify, radio eller lydbøger. Du bestemmer. Du kan vælge at styre Amove direkte fra din telefon eller via knapperne øverst. Den kan række helt op til 30 meter. Du kan altså placere Amove hvor som helst i dit hjem uden at skulle have mobilen liggende ved siden af. I køkkenet, på badeværelset, soveværelset, børneværelset osv. Det er enkelt – og lækkert design. Og den leveres i en smuk gaveæske.

Amove er lidt kraftigere end lillebroderen Agroove. Den er større og har en bedre lyd. På Amove finder du en lækker læderstrop og så kan den lade din telefon op. Der er også indbygget mikrofon, så du kan besvare opkald direkte på Amove.

Mål: H 7,2 cm x L 16 cm x D 4,8 cm
Batteritid: 20 timers afspilning ved 80 % volume. Batteriet kan genoplades (kabel medfølger).

Er du interesseret i flere tekniske specifikationer, så kontakt os endelig.