Billede

Laboratory Perfumes - Atlas Eau De Toilette 100 ml

699,00 DKK
| Optjen 699 point Læs mere

Sæt på ønskeseddel

Gratis fragt over 499 kr.

Levering 1 - 2 hverdage

  • Fragt fra 29 kr. 
    • Gratis fragt på ordrer over 499 kr.
  • 30 dages fuld returret
    • Vi bytter med et smil

Om produktet

Parfumen Atlas fra Laboratory Perfumes er en unisex parfume, der efterlader en marokkansk-inspireret varm duft på huden. Parfumen har en langvarig flerlags duft, der er bygget op omkring aromaen af pibetobak, som leder tankerne tilbage på barndomsminder. Duften er kompleks og uforudsigelig, da den udvikler sig på huden, som timerne passerer.

Parfumen er beriget med noter af tobak-blade, rom, cognac, hø, træ, kanel, ingefær, sort peber og vanilje. Parfumen starter med en eksotisk Marokkansk duft, lagret med rom, vanilje og hø, der skaber en nordafrikansk karakteristika. Duften udvikler sig til at blive mere og mere krydret i form af kanelen, ingefæren og den sorte peber. Duften afslutter med en varm træagtig aroma i kombination med cognacen, der giver duften en afdæmpet tone.


Parfumen er lavet på en unik teknologi med holdbare noter, som sikrer en langvarig duft på huden. Atlas Eau de Toilette er desuden fri for parabener.


Laboratory Perfumes bruger verden og naturen som inspiration, og de tager sig ekstra godt af den. Alle produkter er fremstillet med det samme hippokratiske princip in mente, der understøtter moderne medicin: ”First, do no harm.” Alle parfumer er derfor lavet i UK ud fra bevidst miljøvenlige veganske ingredienser, der IKKE er testet på dyr.


Alt glas, kort og papir, der anvendes i Laboratory Pefumes er bæredygtig og recycled. Parfumen kommer i en smuk minimalistisk flakon, der giver et rustikt udtryk på badeværelset. 


Duften er fremstillet som unisex duft.


Indhold: 100 ml