Billede

Laboratory Perfumes - Gorse Eau De Toilette 100 ml

699,00 DKK
| Optjen 699 point Læs mere

Sæt på ønskeseddel

Gratis fragt over 499 kr.

Levering 1 - 2 hverdage

  • Fragt fra 29 kr. 
    • Gratis fragt på ordrer over 499 kr.
  • 30 dages fuld returret
    • Vi bytter med et smil

Om produktet

Parfumen Gorse fra Laboratory Perfumes er en unisex parfume, der efterlader en sydfransk sommerlig duft på huden, der både er frisk og krydret. Parfumen har en langvarig flerlags duft, der er bygget op omkring aromaen af en forfriskende sommerdag. Duften er kompleks og uforudsigelig, da den udvikler sig på huden, som timerne passerer.

Parfumen er beriget med topnoter af friskt grønt og citron, hjertenoter af kokos og Gorse-blomster, som afrundes i kardemomme. Kombinationen af noter giver en følelse af at køre på Gorse-vejen mod Provence, Frankrig, hvor duftene af frisk kyst og landskab passerer. Undertoner af kokos og citrus skaber den skarpe kant, mens kardemommen giver den krydrede duft.


Parfumen er lavet på en unik teknologi med holdbare noter, som sikrer en langvarig duft på huden. Gorse Eau de Toilette er desuden fri for parabener.


Laboratory Perfumes bruger verden og naturen som inspiration, og de tager sig ekstra godt af den. Alle produkter er fremstillet med det samme hippokratiske princip in mente, der understøtter moderne medicin: ”First, do no harm.” Alle parfumer er derfor lavet i UK ud fra bevidst miljøvenlige veganske ingredienser, der IKKE er testet på dyr.


Alt glas, kort og papir, der anvendes i Laboratory Pefumes er bæredygtig og recycled. Parfumen kommer i en smuk minimalistisk flakon, der giver et rustikt udtryk på badeværelset. 


Duften er fremstillet som unisex duft.


Indhold: 100 ml