Billede

Laboratory Perfumes - Tonka Eau De Toilette 100 ml

699,00 DKK
| Optjen 699 point Læs mere

Sæt på ønskeseddel

Gratis fragt over 499 kr.

Levering 1 - 2 hverdage

  • Fragt fra 29 kr. 
    • Gratis fragt på ordrer over 499 kr.
  • 30 dages fuld returret
    • Vi bytter med et smil

Om produktet

Parfumen Tonka fra Laboratory Perfumes er en unisex parfume, der efterlader en eksotisk duft på huden, der er sød og varm på samme tid. Parfumen har en langvarig flerlags duft, der er bygget op omkring fængslende blomsterfrugter kombineret med skovens varme. Duften er kompleks og uforudsigelig, da den udvikler sig på huden, som timerne passerer.

Parfumen er beriget med noter af vanilje, tonkabønne, mandarin, pink peber, tobak-blade og træ. Parfumen starter med en blomsterlig og frugtagtig duft, som leder over i en varm duft af skov. Kombinationen af noter giver en elegant og eksotisk duft. Parfumen er lavet på en unik teknologi med holdbare noter, som sikrer en langvarig duft på huden.


Laboratory Perfumes bruger verden og naturen som inspiration, og de tager sig ekstra godt af den. Alle produkter er fremstillet med det samme hippokratiske princip in mente, der understøtter moderne medicin: ”First, do no harm.” Alle parfumer er derfor lavet i UK ud fra bevidst miljøvenlige veganske ingredienser, der IKKE er testet på dyr.


Alt glas, kort og papir, der anvendes i Laboratory Pefumes er bæredygtig og recycled. Tonka Eau de Toilette kommer i en smuk minimalistisk flakon, der giver et rustikt udtryk på badeværelset.


Duften er fremstillet som unisex duft.


Indhold: 100 ml