Billede

Made by Mama - Crema di Nocciole 60%

99,00 DKK
| Optjen 99 point Læs mere
Dette produkt er udgået af vores sortiment. Kontakt os gerne for andre forslag eller find selv inspiration her på shoppen.

Gratis fragt over 299 kr.

Levering 1 - 2 hverdage

  • Fragt fra 29 kr. 
    • Gratis fragt på ordrer over 299 kr.
  • 30 dages fuld returret
    • Vi bytter med et smil

Om produktet

I Piemonte finder man Italiens bedste hasselnødder. Derfor var det også her, Made by Mama skulle finde en Nocciolata (hasselnødde-chokolade smørepålæg) til sortimentet. Men som bekendt skal man kysse mange frøer, før man finder sin prins. Så efter at have smagt mange udgaver af Nocciolataer, har de endelig fundet det rigtige.

Denne lækre Nocciolata er produceret på 60 % italienske hasselnødder fra Piemonte, 30 % sukker og 10 % usødet kakao. Det indeholder hverken konserveringsmidler, tilsætningsstoffer eller palmeolie.

Den er perfekt på friskbagt brød, en lun croissant, som topping på kager, som lagkagefyld, over is, til pandekager. Mulighederne er mange.

I hjertet af Asti Monferrato ligger landbrugsvirksomheden Fratelli Durando. De har siden 2008 produceret I.P.G certificerede hasselnødder af Tonda Gentile Trilobata sorten. Fratelli Durando blev etableret i 1884, og drives i dag videre af tipoldebarnet Sara og hendes mand Alessandro. De bor midt mellem plantagerne og høster selv deres nødder. Sara og Alessandro startede med at producere Nocciolata, fordi de ville bruge hasselnødderne på en naturlig måde, der kunne bevare nøddernes gode egenskaber (hasselnødder er rige på kostfibre, B og E-vitaminer og magnesium). De prøvede sig frem hjemme i køkkenet med det udgangspunkt, at der kun måtte indgå hasselnødder, kakao og sukker i opskriften. For at sikre en ensartet ristning, renses og ristes hasselnødderne i en infrarød ovn. Det tilfører samtidig ekstra smag og aroma. De ristede hasselnødder raffineres herefter på eget raffinaderi, hvor Nocciolataen færdiggøres ved at tilføje sukker og kakao.

Indhold: