Billede

Made by Mama - Lille Skærebræt i Oliventræ

379,00 DKK
| Optjen 379 point Læs mere

Sæt på ønskeseddel

Gratis fragt over 299 kr.

Levering 1 - 2 hverdage

  • Fragt fra 29 kr. 
    • Gratis fragt på ordrer over 299 kr.
  • 30 dages fuld returret
    • Vi bytter med et smil

Om produktet

Hvis det rigtige oliventræ kommer i de rigtige hænder, er det noget af det mest smukke, funktionelle og holdbare i dit køkken. Det er Made by Mamas skærebrætter et godt bevis på. De laves af deres oliventræsmand, Wessel. Wessel bor i Luca med sin kone og fire børn. Skærebrættet er ekstremt modstandsdygtigt og har antibakterielle egenskaber. Samtidig er det utroligt slidstærkt og absorberer næsten ingen lugt eller pletter.

Rengøring og vedligeholdelse: Vask dit skærebræt så hurtigt som muligt efter brug. Skærebrættet rengøres med sæbe på en grov svamp eller børste. Brættet skylles efter med varmt vand og tørres hurtigt og grundigt med et rent viskestykke. Brættet sættes herefter på højkant for tørring. Brættet må aldrig vaskes i opvaskemaskine eller lægges i blød, da begge dele ødelægger træet. Udsæt ikke dit skærebræt for kraftig varme eller kulde, heller ikke tørring ved direkte varmekilde.

Oliering: Rengør altid skærebrættet inden oliebehandling. Til påføring af olie anvendes en hvid fnugfri klud. Påfør kluden olie og fordel et jævnt lag langs med årene i træet på begge sider af brættet. Lad olien trække i 3-5 minutter. Derefter tørres alt overskydende olie af. Tør efter med en tør og ren klud. Brættet sættes herefter på højkant for afsluttende tørring. Skærebrættet bør olieres minimum en gang om måneden. Til oliering anbefaler vi, at der bruges olivenolie.

Skærebrættet måler ca. 27 cm i bredden, 17 cm i dybden og 20 mm i højden.