Billede

Made by Mama - Økologisk Ekstra Jomfru Olivenolie 0,25 l.

109,00 DKK
| Optjen 109 point Læs mere

Sæt på ønskeseddel

Gratis fragt over 299 kr.

Levering 1 - 2 hverdage

  • Fragt fra 29 kr. 
    • Gratis fragt på ordrer over 299 kr.
  • 30 dages fuld returret
    • Vi bytter med et smil

Om produktet

Denne skønne olie er fremstillet af 100 % økologisk naturligt dyrkede oliven fra Made by Mamas egne marker i Toscana. Olien fremstilles af sorterne Frantoio, Moraiolo og Leccino. Alle oliven høstes i hånden, og presses samme dag som de plukkes. Oliens egenskaber anses af mange for værende blandt de bedste i verden.

Made by Mama udtaler selv om olien: "For os startede det hele med olivenolien. Vi var bjergtaget, når vi så ud over olivenlundene. De hundredevis af smukke træer, der havde stået på disse toskanske skråninger i mange, mange år. Ved olivenhøsten hjælpes alle med at få olivenerne plukket af træerne og lagt i kasser, så de er klar til at komme på olivenmøllen. Få timer efter står vi med det færdige resultat, økologisk koldpresset ekstra jomfruolivenolie. Fantastisk. Efter flere års målrettet arbejde i samarbejde med vores olivenolie-specialist – Lars Gehrig – har vi i al beskedenhed skabt en af verdens bedste olivenolier."

Til en flaske med en halv liter olivenolie bruges op til cirka 5 kilo oliven. Det svarer til, hvad et træ giver i gennemsnit. Olien produceres uden brug af tilsætningsstoffer eller kemi. Her er tale om rendyrket kærlighed og godt gammeldags knofedt. En ekstra jomfruolivenolie må efter reglerne maksimalt indeholde 0,8 % frie fedtsyrer. Denne olivenolie indeholder kun 0,1 %. Jo mindre syreindholdet er, jo bedre olie får du.

Opbevaring: Olie bør generelt opbevares mørkt og kælderkoldt for at bevare sin gode kvalitet. Så beholder den til gengæld sine fine egenskaber i mindst et år.
Indhold: 0,25 L