Billede

Made by Mama - Pasta Quasimodi 500 g

59,00 DKK
| Optjen 59 point Læs mere

Gratis fragt over 299 kr.

Levering 1 - 2 hverdage

  • Fragt fra 29 kr. 
    • Gratis fragt på ordrer over 299 kr.
  • 30 dages fuld returret
    • Vi bytter med et smil

Om produktet

Pasta Quasimodi er opfundet af Made by Mamas pastamand, Giuseppe Cheluccis og laves kun af ham. Quasimodi er velegnet til både kød og fisk og går til det meste. Quasimodi er efter Giuseppes mening særdeles velegnet til saucer, som er rige på smag.

Cheluccis har produceret pasta af højeste kvalitet i over 100 år, og det er tydeligt, at Giuseppe Chelucci brænder for sit fag. Det mærker man fra det sekund, man træder ind over dørtærsklen til Giuseppes lille ”Pastificio”. Her bliver pastaen produceret af en mands kærlige hånd på basis af gode og lokale råvarer. Kornet kommer udelukkende fra lokale bønder, hvor brugen af stråforkorter er bandlyst, og vandet kommer fra en nærlæggende kilde. I samarbejde med Chelucci har Made by Mama fået sammensat deres eget sortiment af pasta. Italiens bedste, hvis du spørger dem.

Made by Mama udtaler selv: "Da vi flyttede til Italien, mente vi, at ""pasta er pasta"". Efter flere år i landet opdagede vi dog, at intet er længere fra sandheden. I sin basis består pasta af vand og hvede. Alligevel findes den i mange forskellige størrelser, former og med forskellige tilberedningstider. Pasta er velegnet til både fisk, kød, vildt, grøntsager og meget mere. Og selv om hver italiener har hver deres favorit, er der én ting, de er enige om: Når pastaen kommer på bordet, forstummer al snak. "

Indhold: 500 g