Made by Mama - Pasta Spaghetti 1000 g

81,75
109,00 DKK
25%
Dette produkt er udgået af vores sortiment. Kontakt os gerne for andre forslag eller find selv inspiration her på shoppen.

Gratis fragt over 499 kr.

Levering 1 - 2 hverdage

  • Fragt fra 25 kr. 
    • Gratis fragt på ordrer over 499 kr.
  • 30 dages fuld returret
    • Vi bytter med et smil

Om produktet

Pasta Spaghetti er opfundet af Made by Mamas pastamand, Giuseppe Cheluccis og laves kun af ham. Spaghettien er i højeste kvalitet og håndpakket.

Spaghetti er ikonet for det italienske køkken og hovedingrediensen i mange af de klassiske, enkle retter i det italienske køkken. Prøv spaghetti med citronolie og friskkværnet peber eller den enkle klassiker med hvidløg, chili og god olivenolie - mums!

Cheluccis har produceret pasta af højeste kvalitet i over 100 år, og det er tydeligt, at Giuseppe Chelucci brænder for sit fag. Det mærker man fra det sekund, man træder ind over dørtærsklen til Giuseppes lille ”Pastificio”. Her bliver pastaen produceret af en mands kærlige hånd på basis af gode og lokale råvarer. Kornet kommer udelukkende fra lokale bønder, hvor brugen af stråforkorter er bandlyst, og vandet kommer fra en nærlæggende kilde. I samarbejde med Chelucci har Made by Mama fået sammensat deres eget sortiment af pasta. Italiens bedste, hvis du spørger dem.

Made by Mama udtaler selv: "Da vi flyttede til Italien, mente vi, at ""pasta er pasta"". Efter flere år i landet opdagede vi dog, at intet er længere fra sandheden. I sin basis består pasta af vand og hvede. Alligevel findes den i mange forskellige størrelser, former og med forskellige tilberedningstider. Pasta er velegnet til både fisk, kød, vildt, grøntsager og meget mere. Og selv om hver italiener har hver deres favorit, er der én ting, de er enige om: Når pastaen kommer på bordet, forstummer al snak. "

Indhold: 1000 g