Billede

Made by Mama - Trøffelsmør lavet på hvide trøfler 75 gr.

89,00 DKK
| Optjen 89 point Læs mere

Sæt på ønskeseddel

Gratis fragt over 299 kr.

Levering 1 - 2 hverdage

  • Fragt fra 29 kr. 
    • Gratis fragt på ordrer over 299 kr.
  • 30 dages fuld returret
    • Vi bytter med et smil

Om produktet

Trøffelsmør er et meget enkelt produkt og den nemmeste vej til en fantastisk tallerken pasta, som blæser de fleste bagover. Brug den især til pasta trenette fra Made by Mama. Denne trøffelsmør er lavet på smør og hvide trøfler - helt enkelt. Made by Mama havde længe drømt om gode trøffelprodukter, men efter at have smagt mange, måtte de erkende, at de var svære at finde. Derfor var glæden stor, da de på en trøffelfestival mødte Laura og Fillippo og smagte deres produkter.

Made by Mamas trøffelsmør bliver produceret i San Miniato, en smuk middelalderby i hjertet af Toscana. Her ejer Laura og Filippo Gemignani en af de mest velrenommerede forretninger med trøfler. I sæsonen har de mere end 80 mand ansat, som samler trøfler for dem. Made by Mama har i samarbejde med Laura og Filippo sammensat deres favoritprodukter – specielt til Made by Mama.

Indhold: 75 gram

God ide:
Trøfler er en luksus i hverdagen. En skefuld trøffelsmør, vendt rundt i friskkogt pasta, smager så lækkert. Det er en let, delikat ret, fx til gæster på en hverdag. På en helt speciel dag kan frisk trøffel høvles over pastaen - lige før serveringen.