Aiayu Sengetøj

Aiayu sengetøj

Vil du være garanteret en god nats søvn, skal du investere i sengetøjet fra Aiayu. Det er i hvert fald vores bedste bud til, hvordan du gør hver nat til en sød drøm.

Aiayus luksuriøse sengetøj er nemlig produceret i det blødeste stof i hundrede procent økologisk bomuld og bliver leveret i en sød stofpose som kan bruges til småopbevaring. Sengetøjet kommer, ligesom resten af Aiayus kollektion, i mange skønne nuancer så udtrykket i dit soveværelse kan skifte stil. Er du til sarte paseteller, mørke nuancer, blomtser, mælkedrengestriber, fine prikker eller klassisk hvid? Vi har hele udvalget hos Cahetu til at gøre dit soveværelse til en fryd for øjet og sind. 

Når du først har prøvet at sove i Aiayu’s lækre sengetøj, har du svært ved at sove i andet. 

Sov med god samvittighed

Produktionen af Aiayus sengetøj foregår i samarbejde med Danida, hvilket betyder at det foregår under hensynstagen til uddannelse, social ansvarlighed og miljørigtig produktion. Hele filosofien bag Aiayu er baseret på en etisk forsvarlig produktion og alle Aiayus produkter er lavet i Bolivia, hvor Aiayu er med til at sørge for vækst og arbejde for lokalbefolkningen.

Derfor vil du ved købe af Aiayus lækre sengetøj ikke kun glæde dig selv og din nattesøvn, men også dele af den bolivianske lokalbefolkning.