Bkr

Bkr - den sunde drikkedunk

Slut med usunde og miljøskadende drikkeflasker af plastic! Med en drikkedunk fra Bkr får du på en og samme tid en flot og moderigtig drikkedunk som er i god kvalitet og lavet af rene og sunde materialer. Hos Cahetu har vi svært ved at skjule hvor begejstrede vi er, for netop at kunne kombinere tre ting vi elsker; lækkert design, sundhed og miljøbevidsthed. Vi har udvalgt vores favorit farver til jer så du nemt kan vælge din yndlings og måske endda farveafstemme med dagens outfit.

Vi glæder os meget til at være med til at give de usunde plasticflasker kamp til stregen!

Hvorfor vælge Bkr

Måske mange vil tænke tanken om, hvorfor man skulle betale 299,- for en drikkedunk. Det simple svar er, at alting simpelthen bare smager meget bedre når det drikkes af glas, end af plastik! Dertil kommer det faktum, at vi skal tænke på vores eget ve og vel i forhold til usunde materialer men i den grad også naturen. Vi skal skippe engangs plasticflasker og tænke på verdens ressourcer og i stedet bruge glas som kan rengøres og anvendes igen og igen. 

De moderigtige drikkedunke fra Bkr er udført i glas, hvilket sørger for at du ikke bare slipper for de bakterier der sidder på halsen af en plasticflaske, men så udsættes du ej heller for Phthalater og BPA, der begge er potentielt skadelige og hormonforstyrrende stoffer som vi også kender fra b.la. plasticlegetøj. 

Du skal ikke bekymre dig for om din nye Bkr drikkedunk i glas er sart. Drikkeflaskerne er nemlig beklædt med et beskyttende lag silikone, som udover at give drikkedunken et flot udseende og er behagelig og let at holde på, så beskytter den glasset så den ikke er skrøbelig. 

"Beauty will save the world"

Sådan lyder det fra stifterne af Bkr, Tal Winter og Kate Cutler, hvis intention med de moderigtige drikkedunke af glas er at komme til livs med usunde plasticflasker som skader både krop og miljø og Bkr flasken er nøglen til hud der skinner indefra. De to designere og ildsjæle var trætte af kedelige og usunde plasticflasker, som alle tog med når de var på farten og havde brug for at slukke tørsten. Derfor besluttede de sig for at designe en drikkedunk som var både moderigtig og et sundt alternativ. De unge designere fra San Fransisco, har hentet stor inspiration fra verdens førende modehuse og Bkr flaskerne er på rekorttid blevet populære, da anerkendte modeller og skuespillere samt trendsættende influencers har taget Bkr flaskerne til sig.