Bungalow

Se mere Køb
Se mere Køb
Se mere Køb
Se mere Køb
Se mere Køb
Se mere Køb
Se mere Køb
Se mere Køb

Bungalow – smukt, mønstret og unikt design til din bolig

Hos Cahetu sætter vi stor pris på det smukke, unikke og kvalitetsbevidste design og derfor er vi stolte af at have Bungalow som en del af vores univers. Bungalow står bag smukke håndlavede prints på æsker, smykkeskrin, tæpper og stjerner, som bliver håndtrykt med bloktryk så hver enkelt vare er unik.

Bag om Bungalow

Den inspirerende designer Minna Hildebrandt startede Bungalow i sommeren 2004, efter i mange år at have samlet inspiration gennem sine rejser i både Indien, Sydøstasien og Himalaya.

Det er vi her hos Cahetu glade for, da vi er vilde med Bungalows spændende univers fyldt med farver, mønstre og håndlavede designs med historie.

Julepynt, smykkeskrin, stjerner og gulvtæpper

Vi har håndplukket vores favoritter fra Bungalow og er stolte af at kunne tilbyde de smukkeste håndtrykte tæpper til under dit juletræ, men også skønne rå og unikke tæpper til din bolig, funklende stjerner og de fineste smykkeskrin. 

Funklende stjerner

En af de ting vi er vilde med fra Bungalow, er deres smukke papirsstjerner.

Hvide, røde, guld, grafiske – stjerner i alle afskygninger, som vil lyse dit hjem op hele efteråret og vinteren. Brug dem både med og uden lys, hængende, stående, i stuen, køkkenet eller som hygge på børneværelset.