By Alex

By Alex - Hollandsk håndlavet design

Alex, som er designeren bag de smukke playmats hedder, er vild med tekstiler. Faktik er der intet hun elsker mere, end at opdage helt nye materialer inden for tekstiler, som lever op til de høje krav hun har til sine designs, så hun kan designe og procucere skønne madrasser til dine børn. 

Når du køber en By Alex madras får du meget mere end blot en madras. Du får en enestående mulighed for at skabe et "rum", som dit barn kan nyde, hvad enten det er gennem leg, tumletid eller læsestund lige fra de er nyfødte og mange år frem. 

Mennesker og miljø er vigtige værdier for By Alex

By Alex er helt igennem et firma med stor vægt på etik. Der er tænkt på både mennesker og miljø gennem hele produktionsfasen. Tekstilerne er importeret fra Frankrig og Spanien og har alle OEKO-TEX 100 certification. By Alex' madrassernes skum er fremstillet i Holland, er lavet af naturlige materialer og er total non-toxic. Madrasserne er håndlavet i Holland af Hollandske syersker, som har gode arbejdsforhold og som bliver fair betalt for deres arbejde. 

By Alex hos Cahetu

Hos Cahetu er vi stolte af at kunne byde By Alex velkommen i webshoppen. Madrassernes smukke design, gode kvalitet samt praktiske overflade, gør at de passer helt perfekt ind i vores børneunivers. Og så er det kun et ekstra plus i bogen at etik er en vigtig værdi for By Alex. Det sætter vi stor pris på hos Cahetu.