By KlipKlap

by KlipKlap

By KlipKlap blev etableret i 2011 af Pia Lauritsen, som manglede en madras til sin søn, som han kunne bruge til at styrke og udvide sin motorik på. Da hun efter langtids søgen endnu ikke havde fundet en passende madras besluttede hun sig for, at lave sin egen.

Hos by KlipKlap er det vigtigt for dem, at producere og sælge produkter, som deres kunder kan få glæde af i en lang årrække. Deres møbler er derfor designet i en kombination af tidsløst design, høj kvalitet og super funktionalitet. Alle by KlipKlap’s møbler overholder EU’s kemikalie-lovgivning REACH, som er lavet for t sikre et højt beskyttelsesniveau for sundhed og miljø. Desuden er en række af deres møbeltekstiler Oeko Tex 100 certificeret og lavet af genanvendeligt materiale.

Funktionelle multimøbler fra by KlipKlap

Møblerne fra by KlipKlap er de ideele multimøbler. by KlipKlaps møbler er nemlig ikke bare praktiske som gæsteseng, nej møblerne er også skønne til tumlen og leg for de mindste. Bedst af alt er disse funktioner samlet i flotte designs, og det var netop manglen på lækkert design, der blev motivationen til at starte by KlipKlap. Stifteren Pia Lauritsen var nemlig på jagt efter en stor hygge- og tumlemadras, som kunne passe ind i familiens stilfulde og moderne hjem. Hun måtte hurtigt erkende, at det var en umulig opgave, og drømmen om de perfekte tumlemøbler og gæstesenge blev dermed hedes eget lille projekt.

Flere funktioner i én madras  

Hos by KlipKlap arbejdes der ud fra en filosofi om at levere utraditionelle madrasser - for hvem siger, at en madras skal have et traditionelt madraslook og være betrukket i tyndt mønstret bomuld? Med by KlipKlaps madrasser får du ikke bare en ekstra soveplads, men også et møbel som fungerer som funktionel puf og sofa betrukket i lækre møbelstoffer i moderigtige farver. Hos By KlipKlap taler man om, at hvert møbel efterlever hele fem funktioner, nemlig både tumlemadras, sofa, daybed, hyggekrog og gæsteseng. Med møblerne fra by KlipKlap er du derfor sikret et møbel, som er til glæde for hele familien. En tankegang, vi sætter stor pris på hos Cahetu.

En blød stol til de mindste

Den lille Kids Chair fra by KlipKlap er en blød og flot stol til dit barn. Selvom stolen ikke kan foldes ud til en madras, er madraskonceptet indtænkt i den lille stol, som er lavet i samme materiale, som brandets øvrige produkter. Det betyder, at stolen ingenting vejer og heller ingen skarpe kanter har. Derfor egner stolen sig til børn i alle aldre, og kan følge dit barn op gennem barndommen - først til leg og tumlen og senere til slæng foran tv'et eller computeren.