By KlipKlap 3 Fold XL Multimadras

3 Fold XL Multimadras - det ideelle møbel til børnefamilien 

3 Fold XL er et genialt multimøbel. Madrassen er nemlig både sofa, gæsteseng og tumlemøbel samlet i et stilrent og funktionelt design. Og det var netop dét, der var tanken, da stifter af By Klip Klap Pia Lauritsen designede 3 Fold madrassen. Hun manglede nemlig et møbel, som børnene kunne slå sig løs på, men som samtidig var et møbel, der kunne passe ind i familiens nordiske og stilrene hjem, og som ikke skulle pakkes væk efter brug. 

Med XL modellen får du 20 cm ekstra i forhold til den klassiske 3 Fold madras. 20 cm eksta til leg og hygge eller 20 cm ekstra til den høje gæst? 
 

Et møbel i de bedste kvaliteter

3 Fold XL er lavet af koldskum, som er så kompakt et materiale, at der ikke efterlades aftryk i madrassen - selv ikke efter en hel eftermiddag med leg eller efter dine sovende gæster. Møblet er betrukket med kvadratstof, som er en af de stærkeste kvaliteter du finder inden for stod. Det er desuden afvisende overfor smuds, og skulle du være uheldig at spilde på madrassen, kan den nemt tørres over med en fugtig klud.  

3 Fold XL er det ideelle møbel til børnefamilien - hvad enten dine børn er store eller små. 

Se vores øvrige store udvalg af lækre møbler fra By Klip Klap her