By Nord

Se mere Køb
Se mere Køb
Se mere Køb
Se mere Køb
Se mere Køb
Se mere Køb
Se mere Køb

By Nord bringer naturen ind i dit hjem

By Nord er en dansk designvirksomhed, som har eksisteret siden 2006. By Nord er tidløst boliginteriør af høj kvalitet. By Nord finder sin inspiration i det nordiske landskab, det særlige nordiske lys og den nordiske natur. I By Nords kollektioner er inspirationen fra naturen tydelige. Unikke, mundblæste glas fastholder Nordlyset, mens puder og sengetøj med dyreprint og motiver af dyr og planter bringer naturen helt ind i dit hjem. Plaider i uld holder dig varm i kolde tider.

By Nord produkter til hele hjemmet

By Nord har efterhånden en stor kollektion, der dækker hele hjemmet. Udover puder, plaider og sengetøj - som de er mest kendte for - har de også lanceret en skøn badeværelsesserie med håndklæder, badeforhæng og de skønneste bademåtter, samt en køkkenserie med servietter og lækre viskestykker. Samme høje kvalitet som altid.

Printpuder rimer på By Nord

Når man siger By Nord, er det svært ikke at sige printpuder. By Nord har haft kæmpe stort succes med deres printed puder med forskellige motiver fra naturen, som for eksempel smukke landskaber eller vilde dyr. Puderne er iøjnefaldende og liver op i din sofa. Brug de printede puder sammen eller bland dem med By Nords populære rektangulære puder i skønne pastelfarver, eller med det nyeste skud på stammen; puder med diskret dyreprint holdt i smukke rolige farver.

Gå til ro i By Nords smukke sengetøj

By Nord tilbyder et stort udvalg af sengetøj, og gennem de senere år har særligt det printede sengetøj med ulve, bjørne og andre af naturens smukke dyr været et stort hit. Er du til mere rent og simpelt design, tilbyder By Nord nu det smukkeste sengetøj med dyreprint holdt i rolige, afdæmpede farver. Er du til et helt rent look, finder du også lækkert ensfarvet sengetøj i hvid, grå og bordeaux. By Nords sengetøj fås til både baby, junior og voksen, og kommer også til dobbeltdyner. Holder du af at putte dig i blødt kvalitetssengetøj, vil du med garanti elske By Nords store udvalg.  

Nordlys skaber hygge

By Nord har skabt en smuk farvet glasserie, som går under navnet Nordlys. Serien består af både drikkeglas, de lidt større nordlys og de helt store Hurricanes, og er alle i tråd med en af tidens hotteste tendenser; farvet glas. Glassene har alverdens anvendelsesmuligheder. Brug dem til lys, opbevaring eller krydderurter og stil dem på gulvet, i køkkenet eller i stuen. Mulighederne er mange og kun fantasien sætter grænser.

By Nord står for ansvarlighed 

By Nord tror på bæredygtigt design, hvor skønhed og funktionalitet understøttes af et udstrakt brug af organiske materialer og ansvarlighed i produktionen. Dette er din garanti for anderledes designprodukter, der respekterer den natur, der omgiver os.

Hos Cahetu er vi vilde med By Nord – fordyb og forelsk dig i produkterne og bring høj kvalitet og naturen helt ind i dit hjem.