By Nord Sengetøj voksen

Se mere Køb
Se mere Køb

Sengetøj By Nord

By Nords Sengetøj er til hele familien- baby, junior og voksen. Motiverne tager udgangspunkt i det nordiske dyrerige og på hovedpudebetrækket vil du finde en sød beskrivelse af dyret og dets kendetegn. Sengetøjet er lavet i 100 procent økotex bomuld, og det er skønt at sove med.

Dit favorit sengetøj fra By Nord

Mange familier synes det er sjovt at udvælge sig et dyr hver. Måske synes du det er hyggeligt at blive krammet hver aften af en bjørn, eller måske nyder du, at ulven passer på dig. Eller også kan du se det morsomme i at tælle får inden du overgiver dig til drømmeland. God fornøjelse med at udvælge dig lige netop dit sovedyr. 

Sengetøj af høj kvalitet

By Nord er mest kendt deres sengetøj med dyr, som også er blandt vores bestsellere. Men de har også lavet en serie af lækkert ensfarvet stone washed sengetøj som er fløjlsblødt og lækkert at sove med. Hos Cahetu kan du vælge imellem klassisk hvidt eller en smuk grå farve. Hertil kan du også få skønne lagner og By Nords populære sengetæppe passer smukt til.

Lækkert sengetøj er vigtigt

Og hvorfor skal man gå op i sengetøj? Vi går meget op i sengetøj, da vi groft sagt bruger halvdelen af vores liv i sengen, og derfor er det vel ikke helt ligegyldigt, hvad man vælger at sove i? By Nords sengetøj har en fast plads i vores soveværelse, da det udover at være virkelig lækker kvalitet også har nogle motiver, som vi dagligt kan glædes over at kigge på. Samtidig er det så enkelt, at du ikke bliver træt af det.