By Nord Puder

By Nord Hørpude 50 x 50 - Black
299,40
499,00 DKK
40%
Se mere Køb

By Nord Puder

By Nords flotte udvalg af puder tager udgangspunkt i den nordiske natur. Når du køber en pude fra By Nord, er du sikker på, at den er af virkelig høj kvalitet. Som oftest er printpuderne lavet af kraftigt bomuldskanvas, som naturligvis kan vaskes. Og der medfølger altid en lækker blød monteringspude.

Puder med dyremotiver

By Nord er for alvor kendt for deres puder med dyremotiver. Blandt de første puder var ulven, elgen og fåret. Senere er der også kommet en ræv, moskusokse og ørn til. By Nord tager naturligvis udgangspunkt i de dyr, man finder i den nordiske natur. Det er altid spændende at se, hvad de finder på i deres nye kollektioner. 

Abstrakte motiver fra naturen

Du forbinder sikkert By Nords puder med dyremotiver, men By Nord har også designet en række printpuder med mere abstrakte motiver fra den nordiske natur. Puderne tæller blandt andet en række puder med motiver af fjer og smukke landskaber. Så hvis du er mere til prints, som man ikke umiddelbart kan se, hvad forestiller, så er der helt sikkert også en pude for dig i By Nords pudesortiment.

By Nord puder – også til børn

By Nord har også designet en lang række smukke printpuder, som er beregnet til børn. Puderne findes i to små størrelser, som vil gøre sig så fint på børneværelset. Puderne har smukke motiver af dyrebørn. Du kan for eksempel vælge ællinger, små ræve eller babypingviner. Puderne er et sikkert hit hos både børn og voksne.  

Puder fra By Nord - i alle hjørner

For os er puder uundværlige i vores hjem. Vi bruger dem til hygge og pynt i sofa, som støtte i en hård stol, i havemøblerne på terrassen, og i ryggen når vi læser boligmagasiner i sengen. Puder er med til at definere din stil i boligen, og du kan så let som ingenting ændre et helt udtryk ved at sætte nye puder i eksempelvis sofaen.

Puder der skiller sig ud

Med By Nords puder er du sikker på at skille dig ud, da de er anderledes og grafisk flotte. Vi anbefaler, at du mikser dem på kryds og tværs og gerne med puder lavet af andre materialer. For eksempel puder i strik, ruskind eller læder. Så kig nærmere på det fine udvalg fra By Nord og kast din kærlighed over en eller flere. Du kan også vælge at se hele vores udvalg af puder her.