Cam Cam

Cam Cam – Skønt design til de aller mindste

Hvis der er nogen, som fortjener det bedste, er det den lille ny. Derfor er vi hos Cahetu helt vilde med det danske mærke Cam Cam, Med produkter fra Cam Cam vil dit hjem bærer præg af kærligheden for de små, på en stilfuld og enkelt måde. Alt er gennemtænkt ned til mindste detalje hos Cam Cam, alt fra tekstiler til mønstre og farver, og det ses tydeligt i Cam Cam’s produkter

Cam Cam tilbyder tekstiler af høj kvalitet med fokus på detaljen. Dette kommer til udtryk i mærkets fine farvesammensætninger og strikkede mønstre. Skandinavisk minimalisme sætter rammerne om de simple designs, og kombineret med japanske mønstre og fransk raffinement er resultatet lækkert design til de mindste med en blanding af rene grafiske linjer og hyggelig romantik.

Cam Cam’s tilgang til design er bæredygtighed, forstået både som bæredygtig, økologisk produktion, og som designets varighed og materialekvalitet, som kan gå videre i arv fra barn til barn. Man kan derfor uden problemer gemme sine ting fra Cam Cam, og finde dem frem igen hvis der skulle komme en lille ny, og det uden at designet er blevet forældet. Cam Cam’s produkter er nemlig designet i et tidsløst design, og produkterne har derfor en lang holdbarhed, både design og kvalitetsmæssigt.

Cam Cam’s design filosofi og designtilgang er at skabe tidløst, poetisk design, der kombinerer tradition med nutidigt design.

GOTS-certificeret - Kun det bedste er godt nok

VVirksomheden, som så dagens lys i 2012, er grundlagt af den danske arkitekt Sara Giese Camre og er hundrede procent GOTS-certificeret. Det betyder, at Cam Cam er indehaver af et af de mest anerkendte internationale økologiske certificeringer, og det højeste certifikat man kan få inden for økologisk bomuld. GOTS stiller krav til både økologisk produktion og sociale forhold, herunder arbejdsforhold. Med Cam Cams skønne produkter kan du derfor være sikker på at dit barn kun får det aller bedste. Når man køber et GOTS-certificeret produkt er man derfor med til, at værne om miljøet, sørge for gode arbejdsforhold og får et lækkert økologisk produkt, som holder i mange år.

Sengetøj til både barn og dukke

Hos Cahetu finder du både junior- og babysengtøj i de skønneste pasteller, men også Cam Cams sengetøj til dit barns dukker. Hvor skønt er det ikke, at dukkerne nu kan sove i sengetøj som matcher det, dit barn sover i?

Cam Cam’s produkter understøtter de fredfyldte, afslappede og fordybende stunder for børn, dette gør de blandt andet med deres sengetøjsserie. Selvom Cam Cam primært sælger ting til børn, kan du hos Cahetu også finde sengetøj, som kan bruges til voksne.

Pusleunderlag, ammepuder, hagesmækker og stofbleer

Hos Cahetu er vi stolte af at kunne tilbyde et bredt sortiment af de fineste designs til den søde tid på barsel. Cam Cam har kort sagt alt udstyret som man skal bruge, når der er en lille ny på vej. Cam Cams sortiment består nemlig af både sækkestole, pusleunderlag, sengerand, plaider, legetæpper, ammepuder, hagesmækker og stofbleer, alt i samme høje kvalitet og skønne farver, lavet i GOTS-certificeret økologisk bomuld.