Carré

Carrés smukke univers

Hos Cahetu er vi stolte af at have Carré Jewellery som smykkebrand i shoppen. Vi er vilde med de smukke og farverige smykker fra Carré fyldt med flotte ædelstene og detaljer. Her hos Cahetu kan vi godt lide at gøre noget godt for os selv eller forkæle en vi holder af – derfor er vi meget glade for at være en del af Carrés smukke univers.

Carré Jewellery – når smykker er ens passion

Shiri Rosenxweig har en stor passion for smukke ædelstene og smykker med farver og former, hvorfor hun i 1991 åbnede Carré Jewellery. Shiri henter sin inspiration hjem fra sine rejser rundt omkring i verden og hendes ønske er at få kunden til at føle sig smuk og tilpas iklædt de fine smykker.

Fingerringe, øreringe og armbånd

Vi har håndplukket vores favoritter fra Carrés skønne univers og er stolte af at kunne tilbyde de smukkeste ædelstene og ægte perler på både ringe, øreringe og armbånd. Smykkerne fra Carre Jewellery er fremstillet i ædle metaller som guld, oxideret sterlingsølv og forgyldt sterlingsølv. Carre øreringe, Carre ringe, Carre halskæder eller Carre armbånd - der er mange muligheder og hos Cahetu har vi det hele.