Christina Lundsteen

Se mere Køb
Se mere Køb

Følelsen af luksus med velourpuder fra Christina Lundsteen

Den danske designer Christina Lundsteen, er kvinden bag de smukkeste og farverige puder i velour. Christina Lundsteen designer med en filosofi om at fylde dit hjem med farver, som sætter smil på læben, og det mener vi bestemt, hver en pude gør. Christina Lundsteen er kendt for sit materialevalg, og måden hvorpå hun sammensætter farver og mønstre, som er helt unik og meget elegant.

International inspiration

Christina rejser i hele verden for at finde inspiration og materialer til sine lækre puder. Det er hendes ambition at skabe tekstiler, som bygger bro imellem historien og det moderne hjem fra det enogtyvende århundrede.

Smukt design til de mindste

Hos Cahetu har vi en filosofi. En filosofi, som vi er sikre på, de fleste vil dele med os. Vi mener nemlig, at dit barn fortjener det bedste, og derfor går vi altid meget op i at sammensætte et sortiment af kun de lækreste designs til dit barn og børneværelset.

Christina Lundsteen Kids

Et af de brands vi er  særligt begejstrede for til børneværelset er Christina Lundsteen. Christina Lundsteen er kendt for sine fantastiske puder, som nu også kommer i den fineste serie, designet særligt til de mindste. Dermed bliver det nemt at skabe et børnevenligt, blødt og samtidig stilet univers til dine små.

Kollektionen består af puder og sengetæpper i en bred vifte af farver, så tekstilerne passer ind på både drenge- og pigeværelset. Christinas kærlighed for former og skønne farver er ikke til at tage fejl af, og alle nuancer er nøje udvalgt, så de kan mikses på kryds og tværs. Betrækket er produceret i en blanding af hør og bomuld og kan selvfølgelig vaskes, hvis uheldet skulle være ude. 

I Cahetu er vi vilde med Christina Lundsteen og hendes unikke designs, som med deres historiske referencer, giver hjemmet kant og personlighed.