Clean Reserve

Clean Reserve - bæredygtig skønhed

Clean Reserve tror på bæredygtig skønhed. Og det bevises tydeligt i alt lige fra valg af fabrik, ingredienser og emballage. Den fine prop i træ, der sidder på alle dufte er fra Spanien, og er lavet af træ fra certificerede bæredygtigt ledede skove. Hver duft i kollektionen er tilført bæredygtige ingredienser og flere dufte indeholder desuden ingredienser med ECOCERT certificeringen. Alkoholen i duftene er udtrukket fra majs, hvilket giver en højraffineret og ren juice. 

Alle duftene er produceret på en fabrik, der anvender 100% solenergi. Glasflasken duften er i er 100% genanvendelig. Det krystalklare cellophan, som hver duft er betrukket med er udtrukket fra majs, som er en bredt tilgængelig, vedvarende naturkilde. Efter anvendelse kan den komposteres og materialet vil blive nedbrudt.
Alt papir er FSC certificeret og skummet, der beskytter flasken nede i æsken, kan genanvendes som perfekt rejsebeskyttelse til din duft. Hop med på den økobevidste mission og genanvend æsken til opbevaring af din Clean Reserve duft eller andre ting.