Cocoon Tea Artisans

Cocoon Tea Artisans - Økologisk Te af højeste kvalitet

Iværksætter Tina Hueg står bag det danske te-brand Cocoon Tea Artisans. Tinas mission med brandet er af gøre den vestlige verden opmærksom på den originale teplante Camellia Sinenses og inspirere os til at drikke 100% økologisk te. Mange konventionelt dyrkede teer er nemlig fulde af pesticider. 

Cocoon Tea Artisan teen er kendetegnet ved altid at være fra den originale plante Camellia Sinenses, altid bestå af økologiske helblade og altid være doseret på forhånd.
Derudover så undgår du overforbrug, da mange har en tendens til at anvende alt for meget te pr kop/kande, når det købes i løs vægt. Teen er desuden af så høj kvalitet, at den kan overhældes flere gange og på den måde, får du det optimale udbytte af bladenes vitaminer, mineraler og antioxidanter.

Tepyramiderne er emballeret i de fineste tindåser, som kan genbruges år efter år, og som sikrer, at du får det optimale udbytte af teens helsebringende egenskaber, fordi den opbevares mørkt og lufttæt. Samtidig undgår du unødig brug af pap og plastik, som ikke genbruges af forbrugeren. En tankegang vi er vilde med hos Cahetu.

Netop teens helsebringende egenskaber følger stifter Tina Hueg tæt. Internationale studier på området ligger nemlig til grund for udviklingen af de forskellige te-varianter. Eksempelvis siger flere studier, at den originale teplante Camellia Sinenses kan have positive effekter på Alzheimer, kræft og forhøjet kolesterol. 

Vi er meget stolte over at være med til at dele Cocoon Tea Artisans budskab om at drikke mere økologisk og bæredygtig te.