Copenhagen Sparkling Tea

Sparkling Tea

Copenhagen Sparkling Tea Company kommer med et fantastisk nytænkende produkt, som smager helt fantastisk. Mouserende te i tre forskellige smagsvarianter - en af dem alkoholfri. Sparkling Tea kombinerer de mange forskellige typer af eksklusive teer der findes - lige fra de fine hvide teer til de mere kraftige sorte teer og skaber på den måde helt nye smagsnuancer i teens verden. Resultatet er tre forskellige udgaver af lækker mouserende te.  Blå, Rød og Grøn, der kombinerer teens fantastiske egenskaber og dybe smagsnuancer med den perlende og friske smagsoplevelse fra Champagne. Og naturligvis er de økologiske, hvilket vi hos Cahetu elsker.

Jacob Kocemba

Hjernen bag Copenhagen Sparkling Tea Company er Jacob Kochemba - en prisvindende sommelier, der ydermere også kan kalde sig verdens bedste tjener. Kochemba har brugt hele sit liv i restaurantbranchen bl.a hos Michelin restaurenten Nimb. Jacobs mange års erfaring, hans sans for god kvalitet og berømte smag er et fantastisk grundlag for Sparkling Tea.

Jacobs ambition var at tænke te i en helt ny og anderledes retning, og han gik igang med at udvikle metoder til at trække de forskellige smage ud af teen ved forskellige temperaturer.

Den første Sparkling Tea blev naturligvis serveret på Nimb, og i dag kan Copenhagen Sparkling Tea fås på flere Michelin-restauranter i både Danmark og Sverige.