Ecooking

Økologisk dansk hudpleje når det er bedst

Hos Cahetu sætter vi en ære i at pleje os selv med lækre produkter, der hverken skader dig selv eller miljøet, og derfor er vi meget glade for at kunne præsentere dig for Ecooking. 

Ecooking er dansk udviklet, dansk produceret og håndfyldt på deres egen lille fabrik. Alle produkter er udviklet med omtanke for forbrugeren samt miljøet, hvilket passer som skabt til Cahetus profil.

Serien fra Ecooking er udviklet til hele familien, og den er så mild og ren, at nogle af produkterne faktisk kan spises, og samtidig har den ønskede virkning på både ansigt, hår og krop.

Som Ecooking selv forklarer det, er huden kroppens største organ og en sund hud er vigtig for dit helbred og velbefindende da din hud både beskytter dig mod kulde, varme og sygdomme.

Ecooking har 20 års erfaring med udvikling, test og produktion af skønheds- og plejeprodukter og de ved hvad de snakker om. De stiller høje krav til de råvarer de anvender i deres produkter - både fordi det betyder noget for dig, miljøet og hele den verden vi lever i og det synes vi hos Cahetu er en super vigtig tankegang.

Produkterne fra Eccoking er baseret på naturlige ingredienser som skal gøre en forskel for huden. Ganske enkelt Dansk hudpleje når det er bedst.

Fordi alle skal have råd til at pleje sin hud

Alle fortjener at opleve følelsen af velvære gennem sund og velplejet hud. Men ikke alle har muligheden for at kaste flere tusind kroner efter lækre økologiske produkter. Det har Ecooking lavet om på. For med disse lækre produkter får du gode og nærende hudplejeprodukter i et prisleje hvor de fleste kan være med. 

Historien bag

Tina Søgaard, Stifter & Indehaver af Ecooking oplevede på egen hånd hvilke spor en personlig krise kan sætte. Og det var helt bogstaveligt og synligt - for huden i hendes ansigt var pludselig mere træt og trist end den plejede. Ingen hudplejeprodukter formåede at give liv og gløden tilbage til ansigtet og Tina besluttede at tage sagen i egen hånd.

Tinas mange års erfaring i branchen gjorde at hun havde forstand på hvad der skulle til for at give huden et boost og hun kastede sig ud i at blande ting sammen hjemme på køkkenbordet og teste af på sig selv. Efter kort tid var der synlige resultater på Tinas hud og så gik det stærkt. Familie og venner fik hjemmerørte produkter leveret i snapse- og syltetøjsglas og snart var der henvendelser fra kosmetologer og butikker som var imponeret over de hurtige resultater som Tinas hjemmerørte cremer gav. 

Ecooking opstod hjemme i Tinas køkken og er baseret på ærlighed og gennemsigtighed, hvorfor alle etiketter på produkterne viser præcis, hvad produkterne indeholder.

En dansk hudplejeserie, der er rig på økologiske og naturlige ingredienser, som ikke går på kompromis med effekten - vi er vilde med det!

Se vores store udvalg af lækre hudplejeprodukter fra Ecooking her