Ellies and Ivy

Ellis and Ivy

Ellies and Ivy, er på rekordtid blevet et meget populært brand, og vi er stolte af her hos Cahetu, nu at kunne tilbyde vores kunder smukt, unikt og lækkert design i form af små makeup punge/cluthces samt toiletasker. Ellies and Ivy tror på, at "great style is seasonless", og har med deres farverige design, som er bygget på god intuition og bohemian luksus, skabt nogle styles med lang levetid, som kan bruges uanset om det er efterår, vinter, forår eller sommer - så længe det er skabt på den helt rigtige måde. 

Bag mærket Ellies og Ivy, står de to kvinder, Ninna Rahbek Schou og Pernille Hvam Pedersen, som er kommet til den erkendelse, at de ikke er de eneste to kvinder i verden, som er på en konstant søgen efter tøj, der indeholder den helt rigtige boheme ånd i både mønster og pasform og lækker kvalitet.

Bohemian Luksus og bæredygtighed

Ellies and Ivy laver de smukkeste clucthes af håndplukkede vintage sarier fra Indien. Ved at genvende de smukke Sarier fra Indien båret af indiske kvinder, bliver de fine tekstiler nemlig genanvendt på en meget bæredygtig måde, hvor de ellers bare skulle have været kasseret. En bæredygtig tankegang, som vi elsker hos Cahetu.

Ellies and Ivy håndplukker selv de smukke og luksuriøse tekstiler, og udvælger dem de ønsker at give nyt liv til nye designs. På den måde kan vi sidde med de smukke makeuppunge og toilettasker i dag. 

"From women to woman - we hope you enjoy" Citat Ellies and Ivy