Ferm Living

Ferm Living

I 2005 åbnede Trine Andersen en ny designvirksomhed i Danmark. Og hvilken én. Hvad der startede som et grafisk designstudie fik lynhurtigt stor succes, og designvirksomheden voksede og kom til også at omfatte design og interiør. I dag favner Ferm Living hele huset med produkter til alle husets rum. Ferm Living har fået skabt en unik stil med en masse lækre grafisk designs, former og mønstre.

Alle Ferm Living’s produkter bærer præg af det skandinaviske udtryk, og flere af produkterne er direkte inspireret af København.

Ferm Living gør brug af miljøvenlige materialer. Det er økologiske tekstiler, naturlige fibre og bæredygtigt træ, som er brugt til at lave mange af Ferm Living’s produkter. Dette er særligt i fokus i børnekollektionen, så man kan altid være sikker på at de små er i de sikreste hænder, med produkter fra Ferm Living.

Ferm Living – en flyveklar succes

I Ferm Livings logo optræder en lille fugl. Historien bag fuglen lidt pudsig. Da Trine i sin tid gik med overvejelserne om at blive selvstændig, besøgte hun i en helt anden sammenhæng en håndlæser, som sagde, at Trine skulle tage stilling til, hvorvidt hun ville være selvstændig eller ej. Hun kunne nemlig se en lille fugl på en gren, som så helt forvirret ud. Da Trine kort tid efter besluttede sig for at blive selvstændig syntes hun, det ville være nærliggende at lade fuglen optræde i logoet.

Karakteristisk grafisk udtryk hos Ferm Living

Designer Trine Andersen formår at skabe et skandinavisk, grafisk udtryk med et touch af retro-charme. Udtrykket går igen i hele sortimentet, som tæller tekstiler, sengetøj, puder, wall-stickers og meget, meget mere. Trine Andersen formår at skabe nyheder uden at glemme de forgående kollektioner. Det er derfor let at mikse nyheder med ældre kollektioner uden at skabe et forvirrende og usammenhængende udtryk. Trine arbejder i mange forskellige materialer, som fortrinsvis er bæredygtige og økologiske.

Sengetøj fra Ferm Living

Alt sengetøjet fra Ferm Living er produceret i økologisk bomuld, og det bliver både produceret til baby, junior og voksen. Det, for Ferm Living, klassiske harlequin-møster går igen på flere styles til både børn og voksne. Men til de mindste findes der også flere naivistiske motiver, som for eksempel biler, robotter og bjerge, der alle passer perfekt til de fleste børneværelser.

Populær børnekollektion

En af Ferm Livings helt store successer er deres kollektion til børn med alt fra sengetøj, puder, bamser, mobiler og wall-stickers. Kollektion er naturligvis designet i det velkendte grafiske udtryk og i den lækre farveskala, som er typisk for Ferm Living. En af de absolutte bestsellere fra børnekollektionen er de smukke væglamper i forskellige motiver, som er skåret ud i træ.

Tapet-kollektion med succes

Det århusianske designfirma har udvidet kollektionen med et stort sortiment af tapeter. Da Trine skulle indrette sit eget hjem, ville hun gerne bruge tapeter. Men hun synes ikke, hun kunne finde nogen, som passede til hendes smag. Hun tog derfor blyanten i egen hånd og designede en række forskellige styles, som blev en stor succes. I Cahetu er vi vilde med det grafiske design og produkternes gode kvalitet. Derfor kan du finde næsten hele sortimentet hos Cahetu.