Ferm Living Puder

Ferm Living Puder

Ferm Living laver fine puder til hjemmet - og der er mange at vælge i mellem. Udvalget er både til dem, der elsker farver - men bestemt også til dem, der er vild med grafiske mønstre, tern og streger samt de mere dæmpede nuancer. Vi har nøje udvalgt de Ferm puder, vi synes er skønne og som vil passe flot ind i det øvrige sortiment, vi tilbyder. 

Quiltede puder

Smukke og bløde puder i lækker strikket quilt fra Ferm. Puderne kommer i mange forskellige nuancer, og hvad enten du er til skarpe farver eller de mere douche, nuancer så har Cahetu udvalget. Som en smuk detalje så lukkes puderne med en flot lynlås af messing i bunden. Puderne kan med fordel mixes på kryds og tværs

Salon puder

Eksklusive Salon puder er Ferm Livings nyeste skud på stammen indenfor puder. De dekadente puder skaber associationer til franske saloner i forgangne tider og serien af er lavet i fashionable brokade tekstiler, der oser af luksus med sine smukke glitrende detaljer.

Salon puderne rummer så mange fine mønstre, farver og motiver så du har rig mulighed for at få et fuldkommen fantastisk miks i din sofa. Sæt gerne flere sammen og miks dem med de fine quiltede puder.

Se vores store udvalg af Ferm Livings øvrige lækre sortiment her