Ferm Living Sengetøj

Nyhed Ferm Living - Hush junior sengetøj - 110 x 140 cm
Se mere Køb
Nyhed Ferm Living - Hush Baby sengetøj - 70 x 100 cm
Se mere Køb

Ferm Living Sengetøj

Ferm Living laver noget virkelig smukt sengetøj til både baby, junior og voksen. Og faktisk kan hele familien sove i det samme mønster, hvis det skulle være et ønske. Sengetøjet er virkelig blødt og lækkert. Det lukkes med lynlås og kommer altid i den sødeste lille stofpose, som du bagefter kan bruge til opbevaring eller småindkøb.

Ferm Living bruger økologisk bomuld

Ferm Livings sengetøj er naturligvis i 100% økologisk bomuld. Så du kan trygt putte dig ned i det med god samvittighed. Du får altså et sæt sengetæj af virkelig høj kvalitet og til en meget rimelig pris. 

Ferm Living baby- og junior sengetøj

Ferm Living er nok allermest kendt for deres uimodståelige sengetøj til babyer og mindre børn. Der findes så mange søde og skønne mønstre og du kan med garanti finde et sæt til dit barn - eller flere. Det kan nemlig være rigtig svært at begrænse sig, først man begynder at shoppe. 

Lækre farver og prints

 Hvis du er til lækre, douce farver og mønstre, så er sengetøjet fra Ferm Living sandsynligvis noget for dig. Der findes dog også mere neutralt sengetøj med eksempelvis brede striber i sort/hvid og grå/hvid, ligesom sengetøjet med marmorprint også er meget roligt og moderne i sit udtryk.

Miks og match med Ferm Living

Print og farver i Ferm Livings kollektion går igen således, at det er muligt at mikse og matche eksempelvis sengetæpper, sengetøj og vasketøjskurven. Du kan sågar også få badeforhæng, servietter, tapeter og viskestykker, der passer ind i det flotte print fra sengetøjet. Således er det en rigtig god og nem måde at få en flot rød tråd igennem din bolig.