Glacial

Glacial - bæredygtig drikkedunk

Hvert år fyldes havene rundt omkring i verden med 5-13 millioner tons plastik. Ikke nok med at deter skadeligt for både fugle og fisk som spiser af det, så ender det højst sandsyneligt i sidste ende også i den føde vi selv indtager. Hvis det fortsætter, vil oceanerne inden 2050, være fyldt med mere plastik end fisk. Et ret skræmmende faktum. 

Det vil det svenske firma Glacial gerne bidrage til at ændre, og de drømmer derfor om at, vi mennesker ændrer vores tankegang samt købeadfærd, således at vi ikke køber engangs plasticflasker - som oftest ender i miljøet. 

Derfor har de skabt en flot, enkel og praktisk drikkefalske i rustfrit stål.

Drikkedunken til både koldt og varmt

De moderne og funktionelle termo drikkedunke fra Glacial, holder dine kolde drikke kølige i 24 timer, og dine varme drikke varme i 12 timer. Praktisk i en travl hverdag, og genial til børnefamilien på tur. 

Thermo flaskerne har ligeledes et godt ergonomisk greb, og fås i flere smukke farver. Glacial er lavet af 18/8 rustfri stål, er både BPA-fri samt giftfri og den dobbelte isolering, gør at der ikke dannes kondens uden på flasken.

I juni 2018 indgik Glacial et prestigefyldt partnerskab med WWF. Tilsammen har de et mål om, at reducere plastforbruget verden over samt redde havene fra plastik. For hver solgt flaske donerer GLACIAL EUR 1 til WWF.