Have a Heart

Have a Heart - Unika Hjerter

Helt ubeskriveligt smukke, håndlavede og bæredygtigt flettede (jule) hjerte fra Have a Heart by Mette Petri i fine æsker. Hvert hjerte er unika - ikke to er ens, hvilket vi hos Cahetu elsker. De smukke hjerter er håndlavet i et mix af genbrugspapir samt skinnende papir og hankene er hæklet i hånden og farvekoordineret med resten af hjertet, for at fuldende det fine udtryk. Det er upcycling på smukkeste vis.

Ideen til Have a Heart by Mette Petri tager afsæt i en sand kærlighedshistorie. I 1860 lavede H.C. Andersen verdens første flettede hjerte. Han var nemlig forelsket i en ung pige, og gav hende et flettet hjerte som tegn på sin kærlighed - når hun havde stjålet hans hjerte, skulle hun også have et. Designer Mette Petri bor selv i Nyhavn overfor netop de huse, hvor H.C. Andersen dengang boede, og blev inspireret af hjertets kærlighedshistorie.

Hjertet kan bruges på flere måder. Enten kan det blive i den fine gennemsigtige boks, eller du kan tage det ud og hænge det som pynt. Farven på grafikken af æskerne afspejler de gamle huse i Nyhavn. Have a Heart er et enestående kunstværk, der kan nydes hele året rundt. Forkæl dig selv med et unikt flettet hjerte, eller giv det til en du holder af.

Have a Hearts vision er enkel; husk at have hjertet med i alt hvad du gør!