HAY

HAY

Den danske virksomhed HAY blev grundlagt i 2002 af Rolf og Mette Hay, og allerede året efter lancerede HAY deres første møbelkollektion på den internationale møbelmesse IMM i Køln. Møbelkollektionen blev på kort tid en stor succes, og det blev starten på den internationale ambition, som HAY siden starten har arbejdet målrettet på at indfri. Ambitionen går ud på at skabe langtidsholdbare kvalitetsmøbler til overkommelige priser, så flest mulige mennesker kan få glæde af godt design. Denne ambition må siges at være indfriet på det internationale og det danske marked. Ydermere har HAY også en ambition om, at vende tilbage til den innovative storhedstid for dansk design i 1950’erne og 1960’erne, men med et nutidigt twist.

HAY skaber bæredygtige og innovative møbler og accessories til moderne hjem. En del af det bæredygtige møbeldesign ligger i produktionsprocessen og materialevalget. HAY udnytter alle moderne produktionsprocesser og vil være med til at bringe innovation til branchen, da det er ved at lære om ny teknologi og materialer, at bæredygtig udvikling kan etableres. HAY har en forestilling om, at moderne design skal udspringe af en god idé, innovativ teknologi og gerne i kombination med en glad, ligefrem og ukompliceret æstetik.

HAY er blevet en stor global succes på kort tid, og har den dag i dag 10 fysiske butikker i Danmark, mens der er dobbelt så mange fysiske butikker i udlandet.

Farver kendetegner HAY

HAY er nok specielt kendt for deres farverige sengetøj, viskestykker og sengetæpper. Absolutte bestsellere som bør være i ethvert designerhjem. Derudover er HAY også fantastisk til at lave møbler. Vi er specielt vild med deres mange forskellige sofaborde som passer ind overalt i huset, men vi er også vilde med deres fine puder, som har en masse forskellige spændende farver. Farver er noget som HAY er særligt kendt for at gøre brug af.

HAY har eksklusive designsamarbejder

HAY ser det som sin fornemste opgave at skabe funktionelle svar på menneskers funktionelle behov. For at nå det resultat samarbejder HAY med interessante designere som blandt andet Jakob Wagner, Leif Jørgensen, Hee Welling, Louise Campbell, Rolf Hay og senest Scholten & Baijings, som har designet den smukke serie af tekstiler til både sove- og køkkenliv. Alle disse designere formår hver især, at levere innovative, krøllede og anderledes ideer, der alle kan omdannes til nyskabende form.

Lækre møbler

HAY laver mange forskellige smukke møbelserier som vil passe ind i de fleste danske hjem. Det gælder både sofaer, spiseborde, reolsystemer, natborde, sofaborde, skriveborde og meget mere. Det er faktisk muligt at indrette et helt hjem med lækre møbler fra Hay. At HAY’s møbler så samtidig er til en meget overkommelig pris gør det jo kun endnu bedre.

Accessories til det moderne hjem

I 2005 startede HAY en accessorieslinje med udvalgte produkter fundet forskellige steder i verden. Alle produkterne havde en original historie og passede til både den moderne arbejdsdag og hverdag. HAY’s accessorieslinje har medført, at HAY har de senere har designet flere og flere lækre accessories til hjemmet og kan i dag præsentere et stort og bredt sortiment. Her finder du alt lige fra håndklæder, viskestykker og sengetøj til glas, vaser, lysestager, puder og andre finurlige ting. Der ofte knald på farverne og kvaliteten og designet er altid helt i top.

De smukke puder og plaidere fra HAY’s accessorieslinje kan pifte et hvert hjem op, og give et væld af skønne farver til indretningen. Puderne er designet således, at de har en knap på hver side, i to forskellige farver. Dette gør at puderne desuden kan mixes i mange forskellige farver, uden det bliver rodet, da farven på knappen kan være den farve, som skaber den røde tråd blandt mixet af puder.

HAY er funktionelt design

Hos Cahetu elsker vi HAY, fordi de konstant serverer moderne og funktionelt design med kant til vores hjem. Kvaliteten er altid i højsædet og designet holder sæson efter sæson. HAY er efterhånden også ved at være et brand de fleste kender, og som de fleste måske har i deres hjem. Men den enorme kollektion er der i hvert fald noget for enhver smag. Vi er hos Cahetu stolte af at være forhandlere af et stort sortiment af HAY’s fine produkter, og af at kunne betragte os selv som værende en HAY shop.