HAY Borde

Se mere Køb
Se mere Køb
Se mere Køb
Se mere Køb

HAY bord

HAY er sande meste i at lave moderne og lette borde til hjemmet. Bordene er velegnede som både sofaborde og sideborde. I vanlig HAY-stil kan kan man få bordene i et væld af lækre farver. Men er du mere til et afdæmpet look, kan man naturligvis også få de smukke borde i sort og hvid. 

DLM-bordet

DLM-bordet fra HAY kan vel efterhånden betegnes som en moderne designklassiker. DLM står for Don't Leave Me, og det er netop det udtryk bordet hår. Bordet har nemlig et lille håndtag, så det let kan tages med og flyttes rundt på. Netop derfor har bordet også et væld af anvendelsesmuligheder. Hvad enten du mangler et lille let sofabord, et sidebord eller et sengebordet, så er HAY DLM-bordet et oplagt valg.

HAY bakkebord

HAYs skønne bakkebord, Tray Table, er også et meget populært sofabord. Det kommer i flere størrelser og farver og har faktisk rigtig mange anvendelsesmuligheder. Man kan nemt sætte flere sammen i forskellige højder, men det er også perfekt med et enkelt for enden af sofaen med eksempelvis en lampe på. Alle styles er enkle og moderne i deres udtryk. Derudover har bordene en overkommelig pris. Du får altså et lækkert designmøbel til en overkommelig pris.

HAY Bella sofabord

De smukke bella sofaborde er lavet af træ og giver en fin varme til hjemmet. Bordet kommer i flere farver, højder og bredder. Så du kan uden tvivl finde et bord, der passer lige netop ind i dit hjem. Bella sofabordet har en rigtig god pris, er slidstærkt og vil holde i mange år frem. 

I Cahetu er vi vilde med HAY borde - lækkert design til rimelige priser.