HAY Borde

HAY bord

HAY er sande mestre i at lave moderne og lette borde til hjemmet. Bordene er velegnede som både sofaborde og sideborde. I vanlig HAY-stil kan kan man få bordene i et væld af lækre farver. Men er du mere til et afdæmpet look, kan man naturligvis også få de smukke borde i sort og hvid. 

DLM-bordet

DLM-bordet fra HAY kan vel efterhånden betegnes som en moderne designklassiker. DLM står for Don't Leave Me, og det er netop det udtryk bordet hår. Bordet har nemlig et lille håndtag, så det let kan tages med og flyttes rundt på. Netop derfor har bordet også et væld af anvendelsesmuligheder. Hvad enten du mangler et lille let sofabord, et sidebord eller et sengebord, så er HAY DLM-bordet et oplagt valg. DLM er ligeledes helt perfekt til haven eller terrassen når du skal indtage morgenkaffen - nemt at hurtigt at flytte rundt på hvis regnen skulle komme. 

HAY bakkebord

HAYs skønne bakkebord, Tray Table, er også et meget populært sofabord. Det kommer i flere størrelser og farver og har faktisk rigtig mange anvendelsesmuligheder. Man kan nemt sætte flere sammen i forskellige højder, men det er også perfekt med et enkelt for enden af sofaen med eksempelvis en lampe på. Alle styles er enkle og moderne i deres udtryk. Derudover har bordene en overkommelig pris. Du får altså et lækkert designmøbel til en god pris.

Hos Cahetu er vi vilde med HAY borde - lækkert design til rimelige priser.

Se vores store udvalg fra HAY´s øvrige skønne sortiment her