HAY Sengetæpper

HAY Sengetæpper

HAYs sengetæpper er en designklassiker, der aldrig går af mode. Sengetæpperne kommer i et væld af farver og er produceret af 100 procent bomuld. Sengetæpperne har forskellige farver på hver side og kan således skabe et nyt look i et snuptag.

Sengetæpper i alle størrelser

Sengetæpperne fra HAY er lavet i forskellige størrelser, så du kan være sikker på, at der er et sengetæppe, der passer til netop din seng. Og hvad er smukkere at se på end en redt seng? Måske det lige skal gøres til en vane at få det lagt på hver morgen, men resultatet taler til gengæld for sig selv. 

Sæt kulør på soveværelset

Hvis du er mest til det enkle, stilrene udtryk, så kan du sagtens vælge et sengetæppe i for eksempel en grå eller sort version. Men hvis du har lyst til at sætte kulør på soveværelset, så er der også mange muligheder for det. HAY forstår nemlig om nogen at bruge skrappe farver, så de bliver super anvendelige. Så sæt kulør på dit soveværelse med et sengetæppe fra HAY i en af de mange smukke farver.

HAY sengetæpper i flere modeller

HAY har efterhånden udvidet deres sortiment af sengetæpper betragteligt. Mega Dot var det første HAY producerede, men efterhånden er der også kommet Polygon, Triangle og Wave til. Alle sengetæpper er med et klassisk HAY udtryk, men alligevel er de meget forskellige. Hos Cahetu er vi vilde med dem og ville ønske vi havde mange flere senge at pynte med de smukke sengetæpper. 

Hos Cahetu er vi vilde med HAYs sengetæpper, fordi man lynhurtigt kan skabe et lækkert og rydeligt udtryk i soveværelset. Og så er det også lidt sjovere at krybe i seng om aftenen, når sengen er redt smukt.

Se vores store udvalg fra HAY´s øvrige skønne sortiment her