HAY Sengetøj

HAY sengetøj

HAYs sengetøj har været et hit fra dag ét. Og hele familien kan få glæde af det smukke sengetøj - både baby, junior og de voksne. Det er det dygtige designerteam Scholten og Baijings, der står bag sengetøjet, som er produceret i det blødeste bomuldssatin.

HAY sengetøj er af høj kvalitet

HAY's sengetøj er god og lækker kvalitet. Både pudebetræk og dynebetræk lukkes med en fin hvid lynlås. Sengetøjet er 100 procent bomuldssatin og simpelthen en fornøjelse at sove i. Du kan få både standard længde og ekstralængde. Baby og Junior kan også sove i det samme sengetøj som de voksne. 

HAY sengetøj til de mindste

De mindste i familien kan også have glæde af det lækre HAY sengetøj i de smukke farver. Det produceres nemlig i to farver farver – gul og rød – i både baby- og juniorstørrelse. Så kan du være sikker på, at familiens mindste sover i både lækkert og smukt sengetøj.  

Sengetøj i flotte designs

HAY har altid været kendt for deres farverige univers, og specielt på tekstil siden er de virkelig dygtige. Vi er især vilde med designet Colour Block med farverne rød, gul, grøn og pink, som er  det perfekte design til dig, der elsker farver i boligen. 

Lad dit sengetøj larme

De fleste af os indretter os minimalistisk med lyse og douce farver. I sådanne omgivelser kommer sengetøjet fra HAY for alvor til sin ret. I et lyst soveværelse vil det farvestrålende sengetøj skabe blikfang på smukkeste vis. Så forkæl dit soveværelse med smukt, farvestrålende HAY sengetøj.  

HAY sengetøj er en fornøjelse

At give sin seng disse hotte designerklæder på vil du ikke fortryde - for man sover bare bedre i lækkert sengetøj. Og hvorfor skulle det ikke også være en fornøjelse at hoppe i seng hver aften? Vi tilbringer trods alt næsten halvdelen af vores liv der. 

Se vores store udvalg fra HAY´s øvrige skønne sortiment her