HAY Viskestykker

HAY Viskestykker

HAYs viskestykker kommer i fem forskellige hotte styles og er designet af den talentfulde designduo Scholten og Baijings. Dit største problem bliver ikke at beslutte, om du skal have viskestykkerne, men snarere hvilke.

HAY viskestykker med knald på

De smukke viskestykker kommer i et sæt af to og indeholder altid en neon version. Så der er garanti for at friske dit køkken gevaldigt op. Viskestykkerne er udover at være praktiske også et sejt designerobjekt, der kan pifte selv det mest kedelige køkken op. 

Hanging Grid

Hvis du vælger sættet Hanging Grid får du et viskestykke i neon orange og et viskestykke i en smuk lyseblå farve.

Kitchen Tiles

Kitchen Tiles viskestykker er – som navnet også antyder – dekoreret med fine firkantet. Du får et hvidt viskestykke med neon gule tern og et lilla viskestykke med mørkelilla tern. Et smukt par.

Box

Box er sættet til dem, der er til de tøsede farver. Her får du et lyserødt viskestykke med neon pink mønster og et hindbærrødt viskestykke med hvidt mønster. Et skønt sæt.

Gradient

Gradient-sættet består af to viskestykker, som hver især graduerer fra en farve til en anden. Det ene viskestykker går fra grøn og bevæger sig over i blå, mens det andet går fra neon pink til hvid.

Cold Forest

Med Cold Forest får du et viskestykke i to afdæmpede, grønne nuancer og et viskestykke i orange og neon orange. De to viskestykker komplimenterer hinanden så flot. Et modigt valg.

Viskestykker er god gaveide

Forkæl dig selv og dit køkken med disse skønne viskestykker eller glæd en du holder af. Vi lover dig, at de vil blive et hit hos enhver. Brug dem som værtindegave en fredag aften i stedet for en blomst. Viskestykker holder en hel del længere, og kan skabe glæde hver dag. 

Se vores store udvalg fra HAY´s øvrige skønne sortiment her