HAY Køkkenting

Hay Køkkenting

Hay bevæger sig i alle hjemmets rum, og serien til køkkenet bliver kun større og større for hver sæson, der går. Hos Cahetu har vi derfor samlet vores favoritter til dit køkken, favoritter som indeholder skandinaviske varme træsorter, moderne farvet glas og farverige klude.  

Hay karklude 

Er du træt af de blå, gule og lyserøde engangskarklude, som formentlig ikke passer særlig godt ind i den stil, du forsøger at ramme i dit køkken? Med Hays skønne karklude har du nu muligheden for at hente dansk, lækkert design ind ved din køkkenvask og gøre selv rengøringen lidt sjovere. 

Hay træredskaber

Hay er dansk design og trods de ofte utraditionelle farvevalg, leverer mærket også produkter, som er så skandinaviske i sit udtryk, som det overhovedet kan være. Det er tilfældet for Hays mange træredskaber til køkkenet. Redskaberne i serien "Everyday Objects" er alle produceret i ubehandlet bøgetræ, som det også er tilfældet hos de smukke Field skærebrætter, som med sit stribede design, skiller sig ud fra mængden. 

Hays Tela serie

Glasserien Tela fra Hay er noget af det fineste, vi længe har set. Glassene fås i både klart og farvet glas, og med det røgede farvede glas ligger Tela serien perfekt i tråd med tidens største tendenser indenfor glas. Glasset har den fineste struktur med små fine syningner, som gør produkterne super dekorative i sig selv. Brug glassene på klassisk vis, til små snacks eller som en fin fyrfadsstage. 

Se også vores store udvalg fra HAY´s øvrige skønne sortiment her