Holistic Silk

Holistic Silk Øjenmasker

Smukke, luksuriøse og uundværlige søvnmasker fra brandet Holistic Silk. Øjenmaskerne er til dig der værner om din skønhedssøvn og passer på din hud, rejser meget, mediterer eller blot har brug for en pause. Vi lever i dag i en verden, hvor vi er på 24/7. Arbejde, computerer, sociale medier, møder - og aldrig noget tid. Folk løber for hurtigt, er stressede, syge og har søvnproblemer.

Blot 10 minutters ro med en Classic Lavender eye søvnmaske, kan kurere eller mildne en hovedpine. Tankevækkende. Vi har brug for pauser. Brug for at mærke efter. Og brug for at sove så kroppen kan klare endnu en travl dag.

Maskerne fra Holistic Silk er lavet af luksus silke og vil gavne dig både psykisk og fysisk.

Skønhedssøvn & søvnløshed

Med en øjenmaske fra Holistic Silk giver du øjnene og kroppen ro samt bedre mulighed for at falde i en dybere og mere nærende søvn. Det er nemlig når man sover i de dybeste søvnlag, at kroppen lader op til en ny dag, afstresser og restituerer. Den dybe søvn styrker kroppens immunforsvar så du bedre kan stå imod sygdom og stress, og overlader dig veludhvilet med større koncentrationsevne og overskud til en ny dag. 

Sovemasken kan ydermere bruges under f.eks. flyrejser, pusterum i løbet af dagen samt meditation. De smukke masker fra Holistic Silk afhjælper desuden uro i kroppen samt søvnløshed og vil give dig bedre mulighed for at stresse af og få din skønhedssøvn.

Øjenmasken passer på din hud, så den bliver skånet for folder og krøller fra søvnen og vil dermed bidrage til at holde din hud smuk og frisk.

Holistic Silk hos Cahetu

Vi er hos Cahetu stolte af at kunne tilbyde vores kunder de luksuriøse øjenmasker fra Holistic Silk. Vi bruger dem selv og kan ikke forestille os en nattesøvn uden - hvorfor vores kunder selvfølgelig også skal have muligheden for at kunne værne om sin skønhedssøvn.

Vi har udvalgt vores favoritter og kan tilbyde dig den klassiske Classic Lavender eye mask samt Anti Ageing Silk eye mask i webshoppen. Begge søvnmasker dufter mildt af lavendel, som også virker beroligende og forkskellen på de to masker er, at Anti Ageing er beklædt med smørblødt satinsilke på begge sider, hvorimod den klassiske maske har lækker blød velour på bagsiden.