Humdakin

Humdakin

Humkadin er et dansk brand, som er etableret af Camilla Schram og som har til huse i Aarhus. Humdakin går ind for kvalitet, funktionalitet og dansk design. Med Humdakin har Camilla Schram formået at skabe et skandinavisk og kvalitetsbevidst univers til dig og dit hjem. Humdakin ønsker at tilbyde en alsidig og unik serie af dansk designede kvalitets- og miljøbevidste produkter, som alle er inspireret af de danske kyster og skove. I Humdakins serie af moderne husholdningsprodukter vil du finde nordiske ingredienser som havtorn, kamille og salvie.

Alle Humdakins produkter er uden parabener og farvestoffer, så du trygt kan anvende dem i dit hjem.

Særlig inspiration til navnet: Humdakin

Camilla Schram har fundet inspiration til navnet hos sin familie. Camilla Schram's datter hedder Nynne, som er blevet oversat til engelsk - humming- og blevet til Hum. Da'et i navnet stammer fra Camillas mand, som hedder Dan. Slutteligt hedder familiens hund King, deraf kin, dette har resulteret i navnet Humdakin. Opfindsomt og personligt. 

Familien er inspirationskilden

Inspirationen til Humdakins tekstiler, som er lavet i GOTS certificeret økologisk bomuld, stammer fra Camilla Schram’s bedstemors håndklæder, viskestykker og karklude, som kommer fra en dansk fabrik i 1950’erne. Tekstilerne er bløde og lækre og vil tage sig godt ud i alle hjem.