Juna

JUNA i nye klæder

Danske JUNA har lavet lækre tekstiler siden 1972. Med deres nye kollektion og bæredygtige tankegang, har de taget brandet til nye højder, og det er vi vilde med her hos Cahetu. Smukt design, nye tekstiler og retro på den helt rigtige måde.

Mon ikke vi alle på et tidspunkt, har stiftet bekendtskab med bæk og bølge-kvaliteten, som især er kendetegnet for sengetøj her i skandinavien. Det kreppede bomuldsstof med sin karakteristiske vævning af glatte og ru striber gør stoffet ekstra luftigt og hjælper med at transportere varmen væk. 

Lækre farver, skønne tekstiler og funtionelt design - vi er vilde med det!

Bæredygtigt og økologisk bomuld

Alle JUNAS sengesæt samt sengetæpper er mærket med OEKO-TEX®, som er en tekstilmærkning, der sikrer forbrugerne mod at blive udsat for sundhedsskadelige stoffer, som bl.a. kan give anledning til hudirritation. Det er noget vi sætter stor pris på her hos Cahetu, og også en af grundende til, at vi har valgt at forhandle JUNAS smukke deisgn. 

Størstedelen af JUNAS nye kollektion er økologisk, ligesom de har et varmt ønske om at lave bæredygtige tekstiler til hjemmet uden at gå på kompromis med design, kvalitet og pris. 

Juna tekstilerne er også Clevercare-mærket, som er en mærkning, der arbejder for at begrænse klimabelastningen og reducere forbrugerens omkostninger ved at behandle tekstiler på en smart måde. Dvs. ikke at vaske for ofte, vaske ved lavere temperaturer osv.