Kähler Køkken

Kähler til dit køkken

Kähler er for mange synonym for keramik og vaser, men faktisk leverer det daske keramikværksted også en lang række produkter til dit køkken. Hæng for eksempel dine knive op på porcelæns knivmagneter i de skønneste pasteller og skab på den måde lidt liv i et minimalistisk hvidt køkken. 

Omaggio krukke, smørboks og mælkekande

Kähler er særdeles kendt for sine stribede vaser i Omaggio serien, men vidste du, at du også kan hente de minimalistiske og karakteristiske striber ind i dit køkken? Hæld din müsli og havregryn op i de fine stribede krukker, eller dæk op til et hyggeligt morgenbord med den stribede smørboks og mælkekande. 

Hammershøi salt & peber kværne og køkkenrulleholder

Hammershøi er en utrolig populær og meget smuk serie fra Kähler. Før de smukke riller fra lysestager og vaser videre ind i dit køkken med de flotte og praktiske salt og peberkværne. Kværnene fås i to forskellige størrelser samt grå eller hvid. Ligeledes kan du opbevare din køkkenrulle med stil, men den flotte og enkle Hammershøi køkkenulleholder - lige til at tage med over på spisebordet eller ud på havebordey. Den smukke køkkenrulleholder findes i grå og hvid og passer flot ind i det skandinaviske køkken. 

Se også vores øvrige udvalg af Kählers skønne sortiment her