Kähler Nobili

Nobili keramik juletræer

Med Nobili serien har Kähler endnu engang skabt moderne og eksklusiv julepynt til designelskeren. Nobili er en fyrfadsstage formet som et juletræ. Inspirationen er hentet i Nordens dybe, grønne granskove, og med den simple kegleform er træerne gjort minimalistiske og stilrene. Træerne er, som Kählers andre designs, udført i keramik, og har små prikker i overfladen, hvorfra lyset skinner, når et fyrfadslys tændes i stagen. På den måde er referencen helt tydelige til juletræet med levende lys juleaften. 

Nobili i vinduet

Nobili har fundet vej i alles hjerter henover de mørke måneder, og derfor er serien udvidet med et smukt ophæng til vinduet. Sæt et fyrfadslys i stagen og lad lyset møde dine gæster når du skal have besøg, eller lad blot lyset sprede hyggelig stemning efteråret og vinteren igennem. Nobili fås i helt hvid eller med smuk grå glasur.

Nobili Kugler

Smukke fyrfadsstager formet som snekugler, helt perfekte til at skabe hygge og god stemning i løbet af de mørke måneder samt i juletiden. De fine kugler, fås i to forskellige størrelser og både med hvid og grå glasur.

Nobili er kommet for at blive, og mon ikke Nobili stagerne bliver en fast tradition på julebordet? Det tror vi på.

Se også vores øvrige udvalg af Kählers skønne sortiment her