Konges Sløjd

Konges Sløjd

I 2014 startede historien om Konges Sløjd. En historie om et dansk børnebrand, hvor funktionalitet og enkelthed er de bærende værdier, og hvor bæredygtighed og kvalitet er i højsædet. Konges Sløjd er opstartet af designer Emilie Konge Breindal, som også designer alle Konge Sløjds produkter. Med Konges Sløjd Emilie Breindal skabt et univers for de mindste, der emmer af skandinavisk minimalisme og stilfulde designs. Alle virksomhedens produkter er lavet i økologisk bomuld, så du roligt kan putte dine børn i de bløde tekstiler.

Konges Sløjd har netop lanceret en ny kollektion, hvor alt er lavet i GOTS-certificeret økologisk bomuld. Det er Konges Sløjds mål at alle deres produkter i fremtiden, vil være lavet i GOTS-certificeret økologisk bomuld, da Konges Sløjd ønsker at bevare og værne om miljøet. Hos Konges Sløjd er der stor fokus miljøet omkring skabelse af deres produkter. Alle Konges Sløjds produkter er fremstillet på fabrikker med ordentlige arbejdsforhold, og Konges Sløjd er i daglig kontakt med deres leverandører.

Æstetiske detaljer hos Konges Sløjd

Detaljerne er en vigtig del af produktionen hos Konges Sløjd. Derfor har alle designs gennemgået en grundig forarbejdning, inden de sendes ud. Med Konges Sløjd er du derfor sikret den allerfineste kvalitet til dine børn. I designprocessen er der sat fokus på muligheden for at indrette et smagfuldt og æstetisk børneværelse til glæde for både de mindste og deres forældre. Hos Cahetu synes vi, denne mission er lykkedes til perfektion, og vi elsker de minimalistiske mønstre på tekstilerne og er helt forelskede i de skønne uroer med regnende skyer. Sødere bliver det ikke!

Konges Sløjds begyndelse - Parachute print og uro med skyer

Mange kender Konges Sløjd for deres Parachute print og deres uroer med skyer. Det skyldes nok at lige netop op Parachute printet og uroerne med skyer blev de produkter, som kickstartede Konges Sløjds popularitet. Parachute printet har virkelig også noget drømmende og oplevelses-rejsende over sig, og uroerne med skyer er simpelthen så søde og fine, og passer perfekt over enhver børneseng eller pusleplads. Her hos Cahetu forstår vi i hvert fald godt at de er blevet så populære. Siden starten har Konges Sløj udvidet deres Parachute print, uroer med skyer og hele deres kollektion til også at omfatte babytøj, børnetøj, tasker mm.

Skønne uroer og musikmobiler fra Kongens Sløjd

Uroerne fra Kongens Sløjd taler for sig selv, og er det ultimative pynt til børneværelset. Vi er helt forelskede i de søde uroer af regnene skyer og kan ikke forestille os noget sødere over den lille børneseng. Skal du indrette et drengeværelse, vil flyvemaskinerne med sikkerhed vække stor glæde. Guilanderne er perfekte som dekoration på sengen eller på væggen, hvor guilanden kan hænge fint hen over billeder eller langs loftet. Kun fantasien sætter grænser. Alle guliander og uroer er lavet af filt.

Kongens Sløjd - sengetøj og sengerande

Det vigtigste for en baby er søvn og for at baby skal føle sig godt tilpas i sin seng, er det vigtigt at skabe trygge rammer. En sengerand skaber hygge samt tryghed og beskytter samtidig baby mod de hårde kanter på sengen. De smukke sengerande fra Konges Sløjd er med deres enkle og fine design i douchefarvede økologisk bomuld, et smukt valg til børneværelset.

Sengetøjet fra Konges Sløjd er lavet i lækkert økologisk bomuld. Sengetøjet kommer ikke bare alene i den skønneste kvalitet, men de har også trykt de sødeste små mønstre i lækre douche nuancer som passer flot ind i den nordiske og enkle indretning, og som matcher de søde sengerande fra Konges Sløjd.