Konges Sløjd Uroer og Musikmobiler

Skønne uroer og guilander fra Kongens Sløjd

De meget smukke uroer fra Kongens Sløjd taler for sig selv, og er det ultimative pynt til børneværelset. Vi er helt forelskede i de søde uroer af regnende skyer og kan ikke forestille os noget sødere over den lille børneseng eller ved puslepladsen.

Skal du indrette et drengeværelse, vil flyvemaskinerne med sikkerhed vække stor glæde og de søde guilander er perfekte som dekoration på sengen eller på væggen, hvor guilanden kan hænge fint hen over billeder eller langs loftet. Kun fantasien sætter grænser.

Alle guliander og uroer fra Konges Sløjd er lavet af filt og passer utrolig smukt ind i den skandinaviske og enkle indretning. 

Musikmobiler, aktiviteslegetøj og barnevognskæder

Med en sød musikmobil fra danske Konges Sløjd, får dit barn sød musik i ørene, samtidig med at de har npget sødt at kigge på samt pille ved. Musikmobilerne fås i flere søde designs så de passer til begge køn. 

Brug den søde økologiske barnevognskæde med små pompomer til underholdning for baby på de mange gåture med barnevognen. Den findes i to smukke varianter og vil ligeså være en god barselsgave.

Konges Sløjd har lavet den smukkeste stofbog med utrolig søde håndmalede tegninger, som din baby vil elske. Sød ved puslepladsen, i barnevognen eller på legetæppet.

Vi elsker Konges Sløjd og har et stort udvalg fra deres skønne sortiment. Se det hele her