LA Bruket

L:A Bruket

Lilla Bruket er kvinden bag brandet L:A Bruket, der producerer sæber og kurbadsprodukter. I den svenske by Varberg sker al fremstilling, og her har traditionen for kurbad levet i over 200 år. Produkterne er af ekstrem høj kvalitet, håndlavede og produceret idyllisk ved siden af et gammelt slot. L:A Bruket er indbegrebet af skandinavisk luksus.

L:A Bruket er økologiske produkter

Alle sæber og olier er udviklet med et formål. Og alle ingredienser og rå materialer er eco-certificeret og kunstigt fremstillede stoffer er sjældent tilføjet. Dette vil kun være for at sikre, at alle urter, grøntsager og essentielle olier kan fungere sammen optimalt og bevare deres naturlige karakteristika.

Luksuriøs emballage

Vi kommer ikke uden om, at indpakningen er fænomenal og oser af luksus. Hvad enten du vælger at placere din L:a Bruket produkter i køkkenet eller på badeværelset, så vil de tage sig godt ud og tilføje et lækkert look til dit hjem. Det skader jo så heller ikke, at alle produkter dufter himmelsk og gør noget godt for kroppen – hvad enten det er i form af at give energi, fugte, blødgøre, heale eller scrubbe. L:a Bruket kan det hele. 

Den smukke og mørke emballage vil ydermere være en flot kontrast i de ellers meget lyse, minimalistiske og skandinaviske hjem og L:a Bruket er blevet fast inventar i mange hjem, hvilket vi hos Cahetu godt kan forstå. 

Cahetu elsker L:a Bruket for den gode kvalitet, den smukke emballage og for det produkterne gør ved vores velvære. Vi elsker at en håndsæbe kan se så eksklusiv ud ved køkkenvasken og give os den hverdagsluksus alle fortjener på ingen tid.

Desuden er produkterne certificeret med Ecocert, USDA organic og Soil Ass Organic. Det skader bestemt heller ikke. Tværtimod.